Wanneer je je aan het oriënteren bent op een school voor je kind en graag meer over onze school wilt weten kijk dan op ‘Onze school’.

Onder alle keuzes zit een rolmenu.

Welkom! Wij hopen dat jij en je kind zich snel thuis gaan voelen op onze school. Om je daarbij te helpen hebben we op dit deel van de website een aantal zaken waar je vragen over kunt hebben op een rijtje gezet. Je kunt hier vinden hoe de schoolorganisatie in elkaar steekt. Ook hebben wij in de vorm van een ABC van de Jenaplanschool en Hoe en Wat op de Jenaplanschool de praktische gang van zaken op een rijtje gezet. Daarnaast vind je hier informatie over vakanties en vrije dagen en over ziek melden, verlof en overblijf.

Wij zien ouders als onze partners in de begeleiding van het kind. Samen waken wij over de ontwikkeling van je kind. Daarom besteden wij veel aandacht aan de Communicatie met ouders. De leerkracht heeft regelmatig een gesprek met de ouders over de ontwikkeling van de kinderen. Alle ouders ontvangen de nieuwsbrief via plan-it-all. Voor veel extra activiteiten, zoals schoolreisjes, creativiteitslessen, sportdagen en dergelijke hebben wij hulp van ouders nodig. Maar ook in het meedenken over beleid en het organiseren het jaarlijkse ouderfeest maken wij gebruik van ouderparticipatie. terug verwijzing
naar boven verwijzing

Copyright © 2014 — Ger van Wijngaarden