mireille Geert (Voorzitter)
Geert Mijn naam is Geert Habets. Mijn oudste dochter Juul zit in de kleuterbouw van de locatie Oude kerkstraat. Ik wilde graag meer te weten komen over het onderwijs en het reilen en zeilen op school. Het lidmaatschap van de MR bood mij die mogelijkheid ruimschoots. Sinds mei 2016 geef in invulling aan de rol van voorzitter van de MR. Naast de formele MR taken, denken de leden van de MR graag mee met de directie over de vele ontwikkelingen binnen de school en het onderwijs. De MR maakt geen beleid, maar door de verschillende achtergronden van de leden hebben we wel een mening over bijvoorbeeld IT ontwikkelingen, meertalig onderwijs of het gebruik van social media. De directie maakt graag gebruik van alle inzichten bij het vormen van beleid en het maken van keuzes. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen? Spreek mij aan op school of stuur een
e-mail naar mr.jenaplanschoolwittevrouwen@spoutrecht.nl

elis Veerle
Ik ben Veerle Erkens en werk ruim 3 jaar in de kleuterbouw op de Oude Kerkstraat. Ik ben hier in de middenbouw begonnen en heb ook een aantal jaar in het zorgteam gezeten, als remedial teacher. Bekend dus in de school en nu 1 jaar in de MR. Ik vertegenwoordig onze school in de GMR. Daarnaast ben ik moeder van drie jongens. Ik woon in West en mijn kinderen zitten daar op een leuke en heel andere school dan de onze. Het is interessant om 2 scholen van zo dichtbij mee te maken.
Groetjes Veerle

jessy Roger (secretaris)
Mijn naam is Roger van Buuren en ik ben sinds het schooljaar 2015/2016 als secretaris actief binnen de MR. Ik heb zelf kinderen op de OKS. Ik ben graag betrokken bij de ontwikkelingen en vernieuwingen binnen het onderwijs. Ik vind het belangrijk dat de kernwaarden van het Jenaplan onderwijs daarbij zo goed mogelijk worden nageleefd. Ik vind het ook belangrijk dat de school toegankelijk is voor kinderen met verschillende achtergronden: intelligent of minder intelligent, wel of niet dyslectisch, meer of minder sociaal vaardig en met welke sociale of etnische achtergrond dan ook. In het dagelijks leven ben ik jurist. Spreek me vooral aan als er onderwerpen zijn die jullie bezighouden!

maureen Maureen
Met veel plezier ga ik alweer het 5e (en laatste) jaar van de MR in. Ik vind het belangrijk dat kinderen op school voldoende kansen en hulp krijgen zich te ontwikkelen, daarin uitgedaagd worden en zich prettig voelen. In de MR word ik betrokken bij het beleid van de school om o.a. dit te faciliteren en hierover mee te denken en te adviseren. Daarnaast heb ik als MR-lid ook een signaalfunctie voor zaken die bij andere ouders leven. Wil je ook een school-breed onderwerp inbrengen? Spreek me dan gerust aan! In het dagelijks leven ben ik Sr. Marketing & Communicatieadviseur en getrouwd met Peter. Onze kinderen zitten op de OKS in groep 6 (Karsten), groep 5 (Lohren) en groep 3 (Dunc).
Groetjes Maureen

geralda Ninuska
Ik ben Ninuska van der Vaart-Koster, leerkracht van groep 1/2G op de Poortstraat, moeder van 2 jongens: Tim (14 jaar) en Noud (8 jaar) en met hen en mijn man, woon ik in Maarssen. Vanaf maart ben ik de MR komen versterken. Het leuke van de MR vind ik dat je meer ‘achtergrondinformatie’ krijgt over het reilen en zeilen op school én je hebt er ook wat over te vertellen. Aangezien de school mij na aan het hart ligt, ga ik mij nu ook hiervoor inzetten. Ik heb er zin in!

bart Hetty
Hallo, mijn naam is Hetty Bralts en ik maak sinds september deel uit van de personeelsgeleding van de MR. Ik werk met veel plezier voor het 15e jaar in groep 3/4 op de Oude Kerkstraat. Ik heb 8 jaar in het MT gezeten en nadat ik het stokje het overgeven leek het mij leuk om eens aan de andere kant mee te denken over inhoudelijke zaken. Het meedenken over beleid blijft toch trekken en is een leuke aanvulling op het lesgeven. Hetty

daphne Carola
Ik ben Carola Koper, moeder van Alex (11), Iris (7), Merel (6) en Odin (6) (Poortstraat) en getrouwd met Guido. Goed, stimulerend onderwijs en een veilige plek voor mijn kinderen om zich te ontwikkelen vind ik belangrijk. En vanuit de MR wil ik daar een steentje aan bijdragen. Binnen de MR heb ik de portefeuille financiën. In het dagelijks leven ben ik Programma Manager bij Slachtofferhulp Nederland. Hou van rennen en muziek. Mochten jullie punten hebben die interessant zijn voor de MR, schiet me dan vooral aan!

rosalie Astrid
Mijn naam is Astrid Scholl, moeder van Puck uit groep 7 en Otis uit groep 6, beide op de Poortstraatlocatie. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier bij een vereniging voor 1stelijnszorginstellingen waar ik programmamanager Acute Zorg ben. Ik zit vanaf dit jaar voor het eerst in de MR. Het is ontzettend leuk om van dichtbij alle schoolzaken te volgen en te mogen meedenken en zo ook ouders te kunnen vertegenwoordigen. Groetjes Astrid

amaranta Jolien
Mijn naam is Jolien van Oers. Ik werk vier dagen in de week op de OKS in groep 5/6B en dit is mijn tweede jaar bij de MR. Binnen de MR hoop ik een schakel te kunnen zijn tussen mijn collega's, de ouders en de directie. Ik vind het leuk om mee te denken over overkoepelende zaken zoals het schoolplan en feedback te geven over allerlei andere schoolzaken.
Groetjes, Jolien

vanessa Geralda
Ik ben Geralda Rinsma ,docent beeldende vorming en moeder van Flo Hopman uit groep ¾ van Mariken en Meike. Ooit begonnen als ouder van mijn inmiddels uitwonende zoons geef Ik nu zo’n 10 jaar met heel veel plezier les aan alle groepen 3 tot en met 8. Mijn lokaal bevindt zich op de Oude Kerkstraat. Ook de kinderen van de Poortstraat krijgen daar beeldende vorming. Veel van de prachtige werken van de kinderen presenteer ik regelmatig op beide locaties. Geweldig om dan te zien hoe trots de kinderen zijn op wat ze hebben gemaakt. En ik ook!! Dit is mijn tweede periode in de MR. Tijdens mijn vorige periode was ik ook afgevaardigde voor de GMR, de gemeenschappelijke MR voor scholen van de SPO. Door mijn creatieve achtergrond bekijk ik onderwerpen die tijdens vergaderingen besproken worden vaak met een andere blik… wellicht wat minder zakelijk maar meer vanuit mijn gevoel. Vergaderingen van ons zijn nooit saai…er valt genoeg te bespreken, en mochten er onderwerpen zijn die wij nog niet besproken hebben dan weten jullie mij nu hoop ik te vinden. terug verwijzing
naar boven verwijzing terug verwijzing

Copyright © 2014 — Ger van Wijngaarden