Nieuwsflits - pagina 6

Toon archief
15 mei 2022

Ouderdansfeest

Afgelopen vrijdag 13 mei wat het dan eindelijk zo ver:Het lang verwachte ouderdansfeest. Na ruim twee jaar coronapauze konden we los en los gingen we. Allereerst nogmaals een enorm groot woord van dank aan de leden van de oudercommissie die met volle overgave dit feest hebben voorbereid en uitgevoerd. De zaal zag er fantastisch uit en, zoals gebruikelijk, waren de outfits van de OC ook weer geweldig (casa di papel). De opkomst was ook enorm, de zaal was om 21.15 al helemaal vol en dat bleef zo tot ca. 1.30 uur. De ouder-leerkrachtenband bracht de zaal als eerste in beweging met als uitsmijter "Killing in the name of" van Rage against de machine waarop de zaal zo'n beetje ontplofte. Daarna maakte de DJ er vooral een feest van. Het was weer een memorabel ouderdansfeest. Nogmaals dank aan allen die een bijdrage hebben geleverd aan deze unieke traditie. Volgend schooljaar weer in november.........................? (ijs en corona dienende).

 

21 april 2022

Prijsvraag in de schoolkrant van de PS

In de nieuwste schoolkrant die vandaag en morgen meegaat met de kinderen staat een prijsvraag voor alle leeftijden (pagina 6). De redactie heeft ons gevraagd om daar speciaal op te wijzen. Er is een prachtige prijs te winnen (een Rijksmuseum potlodendoos met 50 verschillende kleuren). Doe dus mee.
21 april 2022

Ouderdansfeest 13 mei

Friday the 13th may is het zo ver:  Na twee ouderdansfeestloze jaren mogen we weer los. De ouder-leerkrachtenband is al weken aan het repeteren om met een spetterende set te komen. We hebben, denken wij, een waanzinnige en onverwachte muzikale uitsmijter.

 

De OC is op allerlei vlakken bezig om de organisatie rond te krijgen. De posters hangen inmiddels overal. Zoals bekend zijn de kaarten van het vorige (geannuleerde) feest in november uiteraard nog geldig. Mensen die geen kaart hebben kunnen deze op twee momenten alsnog kopen:

 

Op 11 mei op beide locaties vanaf 8.15 uur

Op 13 mei 's avonds bij de entree van de feestlocatie (op de OKS dus)

 

We hopen op een geweldig, sfeervol en verbindend feest. Dit hebben we met z'n allen (ouders en leerkrachten) wel verdiend na alle corona-ellende).

21 april 2022

Sportdagen MB en BB

Op donderdag 12 mei (BB) en vrijdag 13 mei (MB) vinden de sportdagen plaats op de gebruikelijke locatie (atletiekbaan Maarschalkerweerd). Nadere informatie volgt komende week.
21 april 2022

hulp voor vrijwilliger Chris

Enige tijd geleden hebben wij gevraagd of iemand een ruimte heeft waar spullen van onze vrijwilliger kunnen worden opgeslagen. Dit heeft geleid tot de nodige reacties. Heel veel dank daarvoor. We hebben een oplossing gevonden en Chris is daar zeer mee geholpen.
21 april 2022

column directie

Er staat weer een nieuwe column klaar. Deze keer gaat het over kansongelijkheid in het onderwijs (ga naar de website www.jenaplanwittevrouwen.nl/actueel/column directie

 

 

21 april 2022

Toneelvoorstellingen van woensdag (MB en BB) en donderdag (KB en OB)

Theater Stuiter heeft totaal vier toneelvoorstellingen voor onze school verzorgd. De reacties van de kinderen waren zeer enthousiast en lovend. Wij zien dit soort activiteiten als een meerwaarde in de ontwikkeling van kinderen. Culturele en kunstzinnige vorming is essentieel voor ieder land dat eer aan wil doen aan alle aspecten van het maatschappelijk leven. De minister mag dan wel roepen dat scholen zich moeten beperken tot de kernvaardigheden (rekenen en taal) maar wat een verarming zou dat betekenen voor onze en voor iedere  beschaving.
21 april 2022

Opvolging redacteur schoolkrant Poortstraat

Beste ouders,Met heel veel plezier maken we met 12 kinderen uit alle midden en bovenbouw groepen elk jaar 3 schoolkranten. We komen hiervoor elke vrijdag met onze redactie samen van 8.30-9.30 waarbij we de kinderen begeleiden bij het gehele proces van het maken van de schoolkrant.Nu Lola aan het einde van het jaar onze school gaat verlaten stopt ook de jarenlange inzet voor de schoolkrant van Annelie. Om ervoor te zorgen dat de schoolkrant volgend jaar nog steeds gemaakt kan worden zijn we op zoek naar een enthousiaste ouder die het leuk vindt om samen met Ilse de redactie komend schooljaar te begeleiden en daarnaast het contact wil onderhouden met het grafische lyceum en de drukker die ons ondersteunen bij het maken van de schoolkrant.Zonder extra hulp is het niet langer mogelijk om een schoolkrant te maken voor de Poortstraat. Een dringende oproep dus voor hulp komend jaar!Voor vragen of aanmeldingen neem contact op met Annelie of Ilse.Hartelijke groet,Annelie en Ilse
1 2 3 4 5 6