20 januari 2023

Korfbal middenbouw

Korfbaltoernooi voor de groepen 5 en 6

 

Op vrijdagmiddag 21 april 2023 is er na schooltijd het jaarlijkse korfbaltoernooi bij Synergo. (Loevenhoutsedijk 2) De groepen 5 spelen tegen de groepen 5 van andere scholen en de groepen 6 spelen tegen de groepen 6 van andere scholen. Ieder team bestaat zoveel mogelijk uit 2 meisjes en 2 jongens en 2 wisselspelers want korfbal is een gemengde sport. Het toernooi begint om 16 uur. (half 4 aanwezig zijn als je om 4 uur de eerste wedstrijd hebt) en het toernooi eindigt rond een uur of 8 als het team de finale haalt


Ieder kind krijgt een gratis pannenkoek en een vaantje als aandenken van het toernooi. De kantine van de vereniging Synergo is gewoon open en daar kan ook eten en drinken gekocht worden.

Ik deel de schoolshirts uit aan de kinderen die zelf geen schoolshirt hebben.

Ieder team moet een begeleider hebben. Deze begeleider zorgt dat het team bij aankomst aangemeld wordt, dat het team klaarstaat voor de wedstrijd en is aanspreekpunt voor de spelers uit het team.

Als uw kind mee wil doen aan het toernooi mag het kind zelf een team samenstellen en als dat team een begeleider heeft dan mag het team als geheel bij mij ingeschreven worden.

Het team bestaat uit tenminste 4 kinderen. (jongens en meisjes gemengd) en ten hoogste 7 kinderen.

 

Dus bij het aanmelden van het team vermelden;

De voor en achternaam van het kind. (de kinderen)

In welke groep het kind zit. (bijvoorbeeld groep 5 van groep 5/6 C van Max)

En de begeleider(s) van het team.

 

De teams kunnen ingeschreven worden door een mail te sturen naar; Janine.adams@spoutrecht.nl.

 

Ik zie de inschrijvingen graag tegemoet.

 

Met sportieve groet,

 

Janine Adams

Vakleerkracht gymnastiek