31 maart 2023

Schoolvoetbal jongens en meisjes MB

Zoals bekend moeten de teams van de middenbouw gemengd zijn. Daarnaast mogen we maar met vier teams meedoen. Dit heeft er toe geleid dat we alle meisjes verdeeld hebben over vier teams. We hebben één jongensteam verdeeld over de andere teams zodat alle kinderen die zich hebben opgegeven in ieder geval kunne spelen. Nadeel is dat de teams erg groot zijn geworden maar het was de keuze tussen grote teams of een team dat helemaal niet mee kan doen. We hebben bij de herindeling wel getracht om in ieder team wel een paar kinderen te plaatsen die elkaar kennen (bij de meisjes was dit lastig omdat er in verhouding veel minder meisjes zijn). Door de wijzigingen die de organisatie laat bekend heeft gemaakt (onze teams waren al helemaal ingedeeld) moeten wij nu noodgedwongen deze herindeling doen, niet ideaal maar het is niet anders.

 

Alle kinderen worden op woensdag 12 april om uiterlijk 12.35 verwacht bij Hercules. Daar krijgt iedereen zijn/haar shirt. De kinderen mogen deze ochtend eerder weg van school (nl. 11.40 uur). Ze hebben dan de tijd om nog thuis om te kleden en te eten.  Het toernooi is om ca. 16.15 uur afgelopen (het kan iets eerder zijn, is afhankelijk van de planning van de wedstrijden). Toeschouwers zijn van harte welkom.

 

Hieronder staat de indeling zoals we die op 12 april gaan hanteren. Willen jullie svp een en ander ook met je kind(eren) bespreken.


 

Team 1 

Team 2 

Team 3 

Team 4 

Niek 

Teun de H  

Daan Br 

Fedde v B  

Radboud 

Steyn 

Timme S 

Miran (

Pelle 

Marco 

Thomas W  

Wieger 

Momoki 

Sil 

Fedde H 

Mick v.d G  

Sep 

Tieme 

Jules v.d B  

Mees 

Pepijn 

Duuc v B 

Wisse 

Abel 

Lukas B 

Milan 

Mohammed (f) 

Faas  

Tom v B 

Lev 

Simon de K  

Joppe 

Willem 

Olivier v.d. P  

Boris  

Harmen  

10 

Daan B 

Mikkie  

Anne 

Karim 

11 

Sam 

Elyn 

Nanna 

Kiki  

12 

Jake W 

Katrijn  

Nova 

Maite  

13 

Lisa (a) 

Pien 

Nout  

Lewis 

14 

Noor (c) 

Fien 

Tristan  

Kyan  

15 

 

Pablo 

Zeno 

Koen W  

16 

 

Whtitaker  

 

Rogier